Betalingsmogelijkheid
​Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden.
Het verschuldigde bedrag dient u binnen 14 dagen overmaken op  IBAN: NL71INGB0006430909 t.n.v M.C. Brink o.v.v. van uw naam.

Levertijd.
Bestellingen worden direct na ontvangst van betaling verzonden.U dient er rekening mee te houden dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn.​ Wij verzenden op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, en vrijdag  de bestellingen.


Verzending

Je pakketje wordt verstuurd via TNT post in een neutrale envelop van bubbeltjesplastic. Indien je hebt gekozen voor Standaard Verzenden (€ 1.25) dan ontvang je de bestelling via je brievenbus.

Als je kiest voor Aangetekend Verzenden (€ 8,50) dan dien je te tekenen voor ontvangst. Op deze manier heb je de garantie dat je bestelling altijd aankomt en op het moment dat er iets mis gaat dan ben je hiervoor verzekerd.

Wij wijzen je er nadrukkelijk op dat Kralenschat niet verantwoordelijk is voor zoekgeraakte pakketjes in de post, wanneer je hebt gekozen voor de optie Standaard Verzenden.

Veilig verzenden

In verband met de veiligheid worden alle bestellingen verstuurd in een neutrale envelop zonder vermelding van termen zoals –Sieraden-, -Kralen-, -Jewelry- enzovoorts. Wel vermelden wij ons adres, postcode en plaats. Daarnaast zorgt de envelop van bubbeltjesplastic ervoor dat je bestelling goed is beschermd. Indien je bestelling beschadigd aankomt dan valt dit onder de garantie. Voor verdere informatie hierover zie Garantie en Retourneren.

Privacy Policy

Wanneer je een bestelling plaatst bij Kralenschat vragen wij je naam, adres, telefoonnummer en E-mailadres. Je E-mailadres wordt opgeslagen in ons bestand om je in de toekomst op de hoogte te houden van nieuwe producten,  interessante aanbiedingen of nieuwtjes. Indien je hier geen prijs op stelt kun je dit tijdens het bestellen aangeven. Je telefoonnummer wordt uitsluitend gebruikt om contact te kunnen opnemen over je bestelling en zal niet voor promotionele doeleinden worden gebruikt. Je persoonlijke gegevens worden nooit verstrekt aan derden.
 
Garantie

Wij geven 2 maanden garantie op onze producten vanaf de dag die vermeld wordt op het betalingsoverzicht. Dit overzicht is tevens je garantiebewijs dus raden wij je aan deze goed te bewaren.

Er zijn echter een aantal uitzonderingen:
- natuurlijke slijtage
- vlekken veroorzaakt door parfum
- waterschade/lakbeschadiging van (houten) kralen door (regen)water
- onderdelen die afgeven nadat zij in contact komen met vocht
- klachten die ontstaan zijn door verkeerd gebruik van de onderdelen en/of sieraden

Alle Kralenschat-sieraden zijn handgemaakt en worden onder andere vervaardigd van natuurlijke materialen zoals hout, schelp, halve edelstenen etc. Hierdoor kunnen ze soms iets afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Retourneren

Retourneren van alle losse onderdelen (zoals kralen, bedels, benodigdheden etc.) is helaas niet mogelijk.

Retourneren van sieraden en accessoires is mogelijk binnen 10 dagen na het plaatsen van de bestelling. Zodra wij het product hebben ontvangen maken wij het totaalbedrag binnen 10 werkdagen aan je over exclusief de verzendkosten. Kralenschat heeft het recht om geretourneerde producten te weigeren indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of door jouw toedoen is beschadigd.

Je kunt het product terug sturen naar:

Kralenschat
t.n.v. M.C. Brink
Polluxstraat 13
9801 VR Zuidhorn
Vergeet niet de volgende gegevens toe te voegen:

-    Het ordernummer (Order ID) van je bestelling
-    Je volledige naam
-    Het rekeningnummer
-    De  plaats waar de rekening loopt

Ruilen is alleen mogelijk op bovengenoemde manier. Het is niet mogelijk om een internetbestelling te ruilen in een van onze vestigingen.

Prijzen

Alle prijzen zijn vermeld in Euro (€) inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

© 2012 - 2022 Kralenschat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel